Picture
                          Dragi moji,

        Završila se školska 2011/2012.godina, veoma radna,veoma kreativna, ali i veoma preduzetna! Naša škola je sa  ponosom dobila ime  "Entrepreneurial School"(preduzetnička škola) zahvaljujujući Mariji,Dragani,Jasmini,Vladanu,Ivani i meni, ali i posvećenim i maštovitim učenicima koji su sprovodeći u djelo naše ideje i sami pokazali preduzetnički duh.Zato sada mirna srca idemo na zasluženi raspust uz nadu da će nam i naredna školska godina donijeti nova uzbuđenja i inspiraciju.
        Tokom ove godine sam najviše sarađivala i družila se sa VIII3 odjeljenjem koje je ono što smo zajednički postigli pretočilo u jedan divan i dirljiv gest zbog čega im se još jednom javno zahvaljujem. U tom smislu  objavljujem njihovo pismo koje su mi,uz nesvakidašnji dar, poklonili 18.maja:
                                            "  Najbolja nastavnice,
         Mnogo Vam hvala. Znamo da pisma najćešće počinju pitanjem,pa Vas zato pitamo: Kako uspijevate da budete najpredaniji, najodgovorniji i NAJBOLjI? To Vas pitamo, jer želimo da budemo kao Vi: duhoviti, marljivi, pedantni, pametni, lijepi i dobri. U pismu se ,takođe, pominje i razlog pisanja, a naš je očit. Razloga i činjenica je puno, vjerovatno ne bi stale na ovaj papir, drugi nemamo, pa ćemo ukratko, jer ipak moramo da vježbamo za pismeni.
         Kao prvo, hvala Vam što ste odložili pismeni.Hvala što ste se uvjek zalagali za nas. Hvala Vam što ste nas uputili u svijet preduzetništva.Hvala što ste nam objasnili za nas NEKAD zbunjujući svijet fizike. Hvala za svaki novogodišnji i nenovogodišnji popust. Hvala što ste nam profesorka FIZIKE!
                                          Hvala VAM!
                                                                        Voli Vas  VIII3"

     Hvala  VAMA za kreativnu i posvećenu saradnju jer naše ni jedno ogledno   
 predavanje ne bi bilo ni upola onakvo kakvo je bilo bez vašeg istraživanja, znanja i 
 mašte!
                                                                                            Vaša Beba
   
          A sada,
                                                                            
    SVIM UČENICIMA NAŠE ŠKOLE ŽELIM 
                
 VESEO,BEZBRIŽAN i DINAMIČAN  RASPUS!